Manifesteer je droomleven

Met deze levensveranderende quiz

Leef jij je droomleven of verre van? Werk, Geld, Gezondheid, Liefde. Op welk gebied kan jij nog stappen maken? 

Doe de quiz nu en kom erachter! Het kost je niet meer dan 2 minuten! 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leef je droomleven

Ben jij in balans?

Mijn naam is Marloes en ik ben de founder van Pink Munky. Het is mijn missie om jou te helpen jouw droomleven te creëren op een relaxte en natuurlijke manier.

Ik heb deze levensveranderende quiz gemaakt als eerste stap om er achter te komen of je wel daadwerkelijk het leven leidt wat je gelukkig maakt. Er zijn 4 gebieden die invloed hebben op je geluk en daardoor ook je leven. Deze 4 gebieden zijn; je gezondheid, je werk situatie, je financiële situatie en je (liefdes) relatie(s).

Wanneer je stress ervaart in één of meerdere van deze gebieden dan garandeer ik je dat andere gebieden ook negatief worden geraakt, want alle gebieden zijn met elkaar geconnect.

Bijvoorbeeld; je baan is erg stressvol. De werk stress beinvloed jouw gezondheid op een negatieve manier en je raakt uitgeput. Dit kan weer invloed hebben op je (liefdes) relatie(s). Dit is slechts één voorbeeld. Zorg daarom voor balans in elk gebied zodat je droomleven steeds dichterbij komt!

 

You only get one life

Be brave and live it!

Levensveranderende Quiz

Voor wie is deze quiz?

Deze quiz is voor de ‘soulsisters’ die grote dromen hebben, maar het gevoel hebben dat ze vastzitten in hun eigen leven en niet precies weten waarom. Voor de vrouwen die klaar zijn om die eerste stap te zetten naar hun droomleven. 

Ga ervoor! Je hebt maar één leven, haal er alles uit! Be brave and live it!

7 ways to boost your bravery

Hulp nodig?

Weet jij precies wat er mist in jouw leven en waaraan jij je energie kwijtraakt? Heb je alleen wat moed nodig om een eerste stap in je nieuwe leven te zetten?

Cool! Download dan mijn GRATIS GIDS ‘7 ways to boost your bravery' en start je droomleven! 💗⁠

(binnenkort ook in Nederlands).

7 ways to boost your bravery

Laat angst je niet tegenhouden

Laat angst je niet tegenhouden, leef je leven ten volle en bewandel jouw ware pad. Download nu mijn GRATIS GIDS ‘7 ways to boost your bravery', hierbij ontvang je ook 12 telefoon screensavers met speciale affirmaties om jouw moed te boosten! 

Remember, yesterday is history, tomorrow a mystery and today is a gift, thats why it is called the present.

Eleanor Roosevelt

GET IN TOUCH

Stuur me een berichtje of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste inspiratie updates! De toestemming kan je elk moment weer intrekken. 

of